July 2011

TSC season 1 → Posters and Promoshoot

28. july 2011 at 13:30 | Katellinka |  Updates Gallery-TSC
Objevili se nové Postery a Photoshoots s Cassie a Adamem.Nejvíce se povedly ty plakáty.

Gallry link
The Secret Circle → Posters → Posters 0.2


Gallery link
The Secret Circle → Promotional Photos → Promoshoots 0.2

Vrhnu se na galerii

27. july 2011 at 13:34 | Katellinka |  Site news
Ahojky! Tak takový ten základ tady už mám. Teď měě čeká asi to nejtěžší. Udělat galerii. Takže teď moc novinky o TSC nebudou. Musím prvně udělat galerii a až pak začnu přidávat tady. Čekejte tady články tak co druhý den. A až dodělám galerii, vrhnu se na filmografii. To bude taky dost těžké. Sehnat informace o všech filmech ve kterých hráli, ale do 15. září času dost :) . Tak se zatím mějte a užívejte si prázdnin.

Shelley Hennig - biografie

26. july 2011 at 15:55 | Katellinka
Shelley se narodila 2.1.1987 v Destrehan. Má staršího bratra Glenna. Shelley začala brát lekce v útlém věku a získala několik ocenění. Největší tragédie v jejím životě se stala v roce 2001, kdy zemřel její nejstarší bratr, který řídil v opilý. V roce 2005 vystudovala Destrehan střední školu, kde byla zástupkyní třídy. Navštěvovala School of Film and Television v New Yorku téměr dva roky. Největší úspěch pro Shelley bylo zatím, když vyhrála Miss Teen USA v roce 2004.

Louis Hunter - filmografie

26. july 2011 at 15:48 | Katellinka
» The Secret Circle (rok 2011-??) / Role: Nick Armstrong
» Out of the Blue (rok 2008) / Role: Kyle Mulroney

Shelley Hennig - filmografie

26. july 2011 at 15:41 | Katellinka
» The Secret Circle (rok 2011) / Role: Diana Meade
» Entertainment Tonight (848 epizoda, rok 2009) / Role: Herself
» Days of Our Lives (rok 2007-2011) / Role: Stefanie Johnson

Jessica Parker Kennedy - filmografie

26. july 2011 at 13:25 | Katellinka
» The Secret Circle (rok 2011 - ??) / Role: Melissa
» In Time (rok 2011) / Role: Edouarda
» Collision Earth (rok 2011) / Role: Brooke
» 50/50 (rok 2011) / Role: Jackie
» Fairly Legal (1 epizoda, rok 2011) / Role: Jessica Nord
» Behemonth (rok 2011) / Role: Zoe
» Lie to Me (41 epizoda, rok 2010) / Role: Alison Robertson
» Brothers & Sisters (96 epizoda, rok 2010) / Role: Angie
» Undercovers (1 epizoda, rok 2010) / Role: Lizzy
» Karma Inc. (rok 2010) / Role: Candy
» V (7 epizoda, rok 2010) / Role: Grace
» The Troop (rok 2009-2010) / Role: Laurel
» Santa Baby 2 (rok 2009) / Role: Luc(elf)
» Valemont (rok 2009) / Role: Belatrie
» Soul (rok 2009) / Role: Alicia
» Fear Itself (11 epizoda, rok 2009) / Role: Becca
» Exes & Ohs (12 epizoda, rok 2009) / Role: Amy
» Smallville (rok 2008-2010) / Role: Plastique / Bette Sans Souci
» Desperate Hours: An Amber Alert (rok 2008) / Role: Sandy
» Another Cinderella Story (rok 2008) / Role: Tami
» Kaya (rok 2007) / Role: Natalee
» Santa Baby (rok 2006) / Role: Lucy(Elf)

Jessica Parker Kennedy - biografie

26. july 2011 at 12:46 | Katellinka

Jessica Parker Kennedy (narozena 3.10. 1984) je kanadskou herečkou. Je možná nejlépe známa ze seriálu Smallville. Zahrála si v roce 2008 postavu Tami ve filmu 'A zase jedna popolka' nebo také hrála Natalee v roce 2007 v televizním seriálu Kaya na MTV.

Phoebe Tonkin - filmografie

26. july 2011 at 12:31 | Katellinka
» Tomorrow, When the War Began 2 (rok 2012) / Role: Fiona Maxwell
» The Secret Circle (rok 2011) / Role: Faye Chamberlain
» Bait (rok 2011) / Role: Jaimie
» Home and Away (rok 2010) / Role: Adrian Hall
» Tomorrow, When the War Began (rok 2010) / Role: Fiona Maxwell
» Packet to the Rafters (rok 2009-2010) / Role: Lexi
» H2O: stačí přidat vodu (rok 2006-2010) / Role: Cleo Sertori

Phoebe Tonkin - biografie

26. july 2011 at 12:13 | Katellinka
Phoebe Jane Elizabeth Tonkin (narozena 12.července 1989) je australská herečka a modelka. Nejvíce se proslavila jako 'Cleo Sertori' v australském seriálu H2O: Stačí přidat vodu.
Od svých čtyř let se účastnila různých tanečních lekcí včetně klasického baletu. Absolvovala různé kurzy u australského divadla pro mladé lidi (ATYP).
Navštěvovala dívčí školu 'Loreto Kirribilli and Queenwood' v Balmoral, škola která je proslulá svým vynikajícím dramatickým oddělením a měla také soukromou dramatickou třídu. Zapojovala se do všech školních představení a každý rok se účastnila shakespearových slavností.
Poprvé se na televizních obrazovkách objevila v seriálu H2O: Stačí přidat vodu, kde si zahrála jednu z hlaních postav. Za tento seriál si také 20.října 2007 na 'the Nickelodeon UK Kids' Choice Awards' odnesli cenu za nejlepší skupinu.
Objevila se také v různých reklamách pro Vauxhall Motors and Chic Management.
Phoebe taky dělá modelink, byla na různých fotkách pro katology a časopisy, jako je 'Girlfriend'.

Thomas Dekker-filmografie

26. july 2011 at 11:55 | Katellinka
Časem všechno dopíšu!!

» The Mummy: The Animated Series (12 epizoda, rok 2002) / Role: Simon Montgomery
» Family Guy (29 epizoda, rok 2001) / Role: ---
» Inside the Osmonds (rok 2001) / Role: mladý Donny
» Grosse Pointe (9 epizoda, rok 2000) / Role: Leslie Bicks
» Touched by an Angel (147 epizoda, rok 2000) / Role: Dennis
» Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (rok 1997-2000) / Role: Nick Szalinski / Quark / Victor Woo
» Extreme Ghostbusters (8 a 35 epizoda, rok 1997) / Role: ---
» The Weird Al Show (4 epizoda, rok 1997) / Role: syn
» Caroline in the City (33 epizoda, rok 1996) / Role: mladý Richard
» Star Trek: Voyager (15 a 21 epizoda, rok 1995) / Role: Henry Burleigh
» Seinfeld (78 a 110 epizoda, rok 1994-1995) / Role: Bobby/son
» Village of the Damned (rok 1995) / Role: David McGowan
» Star Trek: Generations (rok 1994) / Role: Thomas Picard
» The Nanny (12 epizoda, rok 1994) / Role: J. B. Bingington's Son
» The Young and the Restless (rok 1993) / Role: Phillip Chancelor IV